Головна » 2009 » Червень » 1 » Видіння й жінки (ФОТО)
23:21
Видіння й жінки (ФОТО)

"Будь-який емоційний відгук при перегляді моїх фотографій безцінний. Для мене найзахопливіші фотографії - це смішні та сексуальні, сексуальні та сумні, або ж просто сексуальні і смішні, без натяку на смуток", - говорить про себе Девід  Дребін - автор фотовиставки "Видіння й жінки", що відкрилася в галереї "Brucie Collections".

Подивимося на "вікна у світ переживань та емоцій" американського фотографа:



Історія... своя, чужа, вигадана. Історія - це найголовніше, що має бути у справжній фотографії. Глядач зупиняється, замислюється, співвідносить ситуації, зображені на фото, із собою -  будить спогади, іноді сумні, іноді смішні, іноді сексуальні і... сам обирає фінал історії. У цьому плані можна назвати Дребіна - фотоказкарем: останнє чарівне бажання за глядачем - буде у кінці трагедія чи "хеппі енд". І не важливо, це -  любовна історія, міський пейзаж чи шматочок... тіла.













Довідка INTV:
Девід Дребін народився в Торонто, Канада. У 1996 році закінчив Школу дизайну ім. Парсонса (Parson’s School of Design) у Нью-Йорку. Домігся великих успіхів у комерційній рекламній фотографії завдяки яскравим проектам для міжнародних компаній, серед яких Mercedes, American Express, Davidoff, New York Times, MTV тощо. Успішно співпрацює із престижними глянсовими виданнями, такими як "Vanity Fair", "Travel and Leisure", "GQ", "Elle", "Rolling Stone" і багатьма іншими. Перша монографія Девіда "Love and Other Stories" була опублікована видавничим домом DAAB у травні 2007 року. Наразі його роботи є у музейних і приватних колекціях по всьому світу, включно з колекціями Бена Стілера та Елтона Джона.

Виставка працюватиме з 23 травня до 3 червня. Галерея "Brucie Collections", вул. Артема, 55-б. Вхід безкоштовний.

Тетяна Ніколаєва. INTV

Переглядів: 932 | Додав: systems | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
Чимось ці фото заворажують... Але чим?... напевно оригінальною жіночою присутністю.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]