Головна » 2010 » Жовтень » 12

У Йоганнесбурзі разом з відомими футболістами Бебето, Ромаріо і Кафу президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва взяв участь в урочистій церемонії презентації нового світової першості, яка відбудеться через чотири роки в Бразилії.

Емблема наступного чемпіонату являє собою стилізоване зображення трьох сплетених рук, дві з яких зелені, а одна жовта, і червоною написи 2014. Сплетіння рук обрисами схоже на всім відомий світовий футбольний кубок. Кольори емблеми нагадують про бразильському зелено-жовтому прапорі.

"Ми ще не завершили чемпіонат 2010 року в ПАР, але вже підхопили ритм бразильської самби. Бразилія – країна футболу”, – зазначив президент ФІФА Йозеф Блаттер. "Я знаю, що президент Лула хотів би бачити у фіналі бразильську команду, але її там немає. Це і є футбол”, – пожартував президент ФІФА.

До речі, місцеві ЗМІ в четв ... Читати дальше »

Переглядів: 804 | Додав: systems | Дата: 12.10.2010 | Коментарі (0)


Космічний проект, який збирається реалізувати приватна російська компанія Orbital Technologies, зможе дозволити семи заможним клієнтам провести в космосі якийсь час. Перший політ туристів на навколоземну орбіту на російській ракеті-носії "Союз” планується вже в 2016 році. Зараз же тривають проектні роботи, розробка корабля і його дизайну та дизайну чотирьох кают. Доставляти туристів і повертати назад на Землю будуть на кораблях «Союз», продукти завозити вантажними кораблями «Прогрес».

Переглядів: 674 | Додав: systems | Дата: 12.10.2010 | Коментарі (0)