Головна » 2010 » Листопад » 16

Нещодавно було оголошено переможця Конкурсу на кращий проект Музею Другої світової війни у Гданську. Журі присудила першу премію архітектурному бюро Studio Architektoniczne Kwadrat , яке і буде створювати новий музей у Гданську. Друга премія була присуджена польському дуету Piotr Płaskowicki & partnerzy Architekci і третя премія грецькому бюро BETAPLAN SA .

Згідно з думкою журі проект переможця найбільш повно відповідає задачам і характеристиці нової будівлі Музею, який покликаний стати візитною карткою і найголовнішим культурно-історичним пам’ятником Гданська. Мінімалізм проекту вдало поєднується з архітектурної виразністю і смисловими історичними парадигмами. Колір і фактура будівлі Музею другої світової вій ... Читати дальше »

Переглядів: 861 | Додав: systems | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)


Палац графа Мордвинова розташований на території колишнього військового санаторію «Ялтинський». Згідно з повідомленням «Центру журналістських розслідувань», на продаж виставлено лише будинок палацу, без земельної ділянки. На продаж, за інформацією агентства нерухомості, виставлено лише будинок палацу, без земельної ділянки. Вартість об'єкта буде названа після запиту потенційного покупця.

Разом з тим заступник ялтинського міського голови Олександр Чирков не виключає, що після продажу палац може змінити своє призначення. "Палац дуже красивий, парк - шикарний. Якщо цей палац буде приватизований, але буде працювати як рекреаційний об'єкт, навіть нехай для дуже багатих людей і парк буде вільним для відвідування, то заради Бога, нехай на здоров'я приватизує. Але якщо якийсь багатий дядько купить, поставить ... Читати дальше »
Переглядів: 594 | Додав: systems | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)


Закінчився один із найважливіших конкурсів в області дизайну архітектури майбутнього - "Natural Systems international architectural design competition for 2010". Конкурс є майданчиком для виявлення найбільш потенційних течій в архітектурі, інтер’єрі та концептуальних об’єктах, спрямованих на майбутню реконструкцію існуючих об’єктів і міських просторів. У фінал виходять самі новаторські пропозиції з оригінальною геометрією і екологічною програмою. При цьому проект повинен бути таким, щоб його могли реалізувати з наявними на даний час технологіями і матеріалами.



У ... Читати дальше »
Переглядів: 578 | Додав: systems | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (0)