Головна » 2010 » Жовтень » 12 » Бразилія представила емблему чемпіонату світу з футболу 2014 року
18:00
Бразилія представила емблему чемпіонату світу з футболу 2014 року

У Йоганнесбурзі разом з відомими футболістами Бебето, Ромаріо і Кафу президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва взяв участь в урочистій церемонії презентації нового світової першості, яка відбудеться через чотири роки в Бразилії.

Емблема наступного чемпіонату являє собою стилізоване зображення трьох сплетених рук, дві з яких зелені, а одна жовта, і червоною написи 2014. Сплетіння рук обрисами схоже на всім відомий світовий футбольний кубок. Кольори емблеми нагадують про бразильському зелено-жовтому прапорі.

"Ми ще не завершили чемпіонат 2010 року в ПАР, але вже підхопили ритм бразильської самби. Бразилія – країна футболу”, – зазначив президент ФІФА Йозеф Блаттер. "Я знаю, що президент Лула хотів би бачити у фіналі бразильську команду, але її там немає. Це і є футбол”, – пожартував президент ФІФА.

До речі, місцеві ЗМІ в четвер повідомили, що завзятий футбольний уболівальник Лула да Сілва вельми близько до серця взяв поразку національної збірної у чвертьфіналі. Президент Бразилії навіть хоче змінити свої початкові плани і не бути присутнім на стадіоні на фінальній грі ЧС 2010. У бесіді з журналістами він повідомив, що думає вже в суботу повернутися Бразилію, виконавши робочу програму турне по низці африканських країн.

За матерiалами: shnick.com.ua
Переглядів: 805 | Додав: systems | Теги: Кафу, Бразилія, Луїс Інасіу Лула да Сілва, Футбол, Бебето, ФІФА, емблема, Ромаріо | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]