Головна » 2012 » Листопад » 22 » Фото-форум у Львові
00:06
Фото-форум у Львові


Фотографії стали незабутнім атрибутом кожної родини. Ми з великою любов’ю відкриваємо сімейні альбоми і переглядаємо зафіксовані моменти життя. Та найбільше захоплення у нас викликають весільні фото, оскільки весілля – це є основна подія в житті кожної людини, отож будьте уважними у виборі весільного фотографа. Оскільки така людина повинна бути відповідальною та вибирати якнайкращий ракурс для фотографії, та поряд із цим не бути нав’язливою. А для правильного вибору фотографа пропоную вам відвідати Четвертий Львівський Фото-форум, що присвячений весільній фотографії. Подія відбуватиметься 8-9 грудня у місті Львові за адресою - вулиця М. Коперника, 17.

Дана фото-подія є однією із основних подій 2012 року на території Західної частини України. Тільки протягом двох днів найкращі фотографи читатимуть лекції, ви зможете з ними поспілкуватись та обмінятись набутим досвідом. Будуть проводитись різноманітні інтерактивні заходи, конкурси, а також семінари на цікаві теми. На фотовиставці будуть представлені кращі роботи компаній, що займаються виконанням фотокниг та праці фотографів, які ви бачите на сторінках MyWed. Не пропустіть таку подію, адже відвідавши її, ви отримаєте море позитивних вражень від нових знайомств, цікавого спілкування, а також – старовинного міста Львова.

Переглядів: 1308 | Додав: systems | Теги: фотографування весілля, весільний фотограф, вибір, фото-форум, форум весільної фотографії, весільна фотографія, фото-форум у Львові, форум фотографії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]