Головна » 2013 » Лютий » 2 » Майстер-класи у Києві від легенди світового брендингу – Томаса Геда
17:29
Майстер-класи у Києві від легенди світового брендингу – Томаса Геда

Незабаром, а саме 13 лютого 2013 року у місті Києві відбудеться зустріч з одним із кращих світових  експертів брендингу – Томасом Гедом, який проведе майстер-класи. Томас Гед – економіст світового масштабу, маркетолог, професор Стокгольмської школи економіки, що працює у сфері реклами протягом довгих 25 років, 17 із яких, працював креативним директором в одному із кращих світових агентств Grey Advertising.



Нагадаю, що Брендинг – це маркетингова діяльність, яка направлена на бажання у споживачів надавати перевагу товарам даної фірми, реалізується шляхом впливу на аудиторію упаковки, торгових знаків, рекламних звернень, що дозволяє виділити конкретний товар серед інших конкурентів, а також створюють його привабливий та індивідуальний образ. Саме в цій сфері і досягнув успіху Томас Гед, який працював над рекламою, комунікаціями, та розвитком таких брендів, як BMW, Nestle, Microsoft, AIRBUS, Volvo, Scania, Nordea, IBM, SAS, SEB, Атлант, bmcsoftware. І, звичайно, саме він розробив рекламну компанію для Nokia, придумавши слоган "Nokia. Connecting people”, яка і принесла автору світової слави.

Томас Гед є власником консалтингової компанії Brandflight, офіси якої розташовані у Москві, Парижі, Стокгольмі, Гамбурзі та Лондоні. Завдяки тому, що Томас активно працює у країнах СНГ, він чудово розуміється у реальності  та в тому, що саме потрібно нашим покупцям. До речі, всі свої знання та багаторічний досвід у сфері рекламного бізнесу, економіст виклав у книзі "4D брендінг”, в якій розповідається про розроблений Томасом метод створення, підтримки та перетворення брендів.

Майбутній майстер-клас підійде директорам та власникам компаній, директорам по маркетингу, топ-менеджерам, які активно беруть участь у розробці розвитку компанії, а також бренд-директорам та бренд-менеджерам, спеціалістам-маркетологам. Категорії: послуги, виробництво алкогольних напоїв та харчових продуктів, товари народного вжитку, ЗМІ, телекомунікації, автомобілебудування, нафтопереробка, фармацевтика, банки та фінансові установи. Тому вартість участі у майстер-класах є досить не дешевою, а саме: для професіоналів у сфері брендингу, PR та маркетингу рекомендується професійний пакет, вартістю 1950 грн., для власників, директорів та топ-менеджерів компаній варто придбати бізнес-пакет – 3950 грн. (у вартість входить пакет участі, сертифікат про участь, місце у секторі "Бізнес”, подарунок від доповідача, можливість задавати питання у секторі "Питання та відповіді”, кава та обід), також існує VIP-пакет, за який потрібно заплатити 4950 грн. ( у перелік послуг входять всі ті послуги, що і в бізнес-пакеті, причому місце учасника розташовуватиметься у VIP-секторі та вечірня програма: фуршет та спілкування із власниками та директорами компаній).  Місце проведення: один із найкращих майданчиків для проведення бізнес-подій у Києві, а саме – Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Під час проведення майстер-класів, ви матимете можливість отримати відповіді на наступні запитання:

1). Як на основі потреб та актуальних цінностей споживачів створити власний бренд.

2). Як створити власний індивідуальний бренд-код.

3). Як сприяти збільшенню довіри споживачів до бренду.

4). Правила, які необхідні при створенні бренду для того, щоб торгова марка витримала конкуренцію.

5). Як визначити майбутнє власного бренду, хоча б через 5 років.

6). Що необхідно для створення бренд-платформи.

7). Чотири основні виміри бренду.

8). Шість складових моделі бренд коду: позиціонування, мета, стиль, продукт/його корисність, цінності та концепція розвитку/бачення.

Отож, на зустріч із легендою сучасного брендингу – Томасом Гедом запрошуються  всі працівники у галузі реклами, а також власники компаній, що прагнуть її подальшого розвитку та довго тривалості на ринку.

Переглядів: 1170 | Додав: Galuna | Теги: брендинг компаній, брендинг, легенда світового брендингу, Майстер-класи, Томас Гед, Томаса Геда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]