Головна » 2012 » Листопад » 8 » Національна виставка – ярмарок «Щедрий Миколай-2012»
23:16
Національна виставка – ярмарок «Щедрий Миколай-2012»

Незабаром прийде білосніжна зима, яка оволодіє територією нашої країни. Ми гулятимемо вулицями, а під ногами скрипітиме сніг. Задумуючись про зиму, одразу ж пригадуємо таке чарівне свято, що наповнене радістю та посмішками дітей – День святого Миколая. Отож давайте готуватись до нього заздалегідь, тому дам вам невеличку підказку, а саме 14-16 грудня 2012 року в столиці нашої країни – місті Києві на проспекті Академіка Глушкова,1 відбудеться сьома виставка-ярмарок «Щедрий Миколай-2012».

На ярмарку зможете купити різноманітну продукцію від народних майстрів, сувенірно-подарункові вироби, книги для дітей і дорослих, товари легкої промисловості (одяг, іграшки, взуття), косметику та парфумерію, календарі на наступний 2013 рік, товари для вашого господарства, а також новорічні ялинки, святкову атрибутику, прикраси та смачні продукти харчування до святкового столу.

Щодо розважальної програми, то організатори свята приготували для дорослих і дітей цікаву програму, зокрема будуть навчати власної справи кращі народні майстри, а також підготували святкову концертну програму, презентації та аукціони. Будуть нагороджені діточки, які написали найкращі листівки до святого Миколая, а також проводитимуться різноманітні конкурси, розваги.


Відвідайте дану виставку і обов’язково отримаєте заряд позитивної енергії на подальшу зиму, а також зможете не хвилюватися про подарунки для ваших діточок, оскільки зможете їх придбати на виставці-ярмарку «Щедрий Миколай-2012».
Переглядів: 1147 | Додав: systems | Теги: Сувеніри, виставка в Києві, національний ярмарок, книги, Щедрий Миколай-2012, щедрий Миколай, подарунки, виставка–ярмарок, Національна виставка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]