Головна » 2010 » Вересень » 16 » Новий дизайн Twitter
02:00
Новий дизайн Twitter

15 вересня, сервіс мікроблогів Twitter представив оновлену версію власного сайту.

Редизайн включає як зміну розташування деяких традиційних розділів, так і новинки. Основна зміна торкнулася стрічки повідомлень користувача. Тепер над нею розташовуються кнопки пошуку (Searches), списків передплати (Lists), а також ретвітів (Retweets) і згадок (Mentions), як повідомив сервіс мікроблогів.

При натисканні на окремий запис у Twitter в правій частині екрана користувача з'являється окрема контекстна панель. Залежно від змісту запису, на цій панелі відображаються ретвіти цього повідомлення, інші записи користувача або, наприклад, карта місцевості, звідки вона була залишена.

Також в оновленій версії Twitter покращився перегляд відеороликів і фотографій, посилання на які додаються до повідомлення. Тепер на сайті можна переглядати відео з YouTube, Vimeo, Ustream і Justin.tv. Також Twitter може показувати фотографії з Flickr сервісу, TwitPic та інших ресурсів.

Як наголошується в блозі, оновлена версія Twitter стане доступна для користувачів протягом кількох тижнів. Спочатку у користувачів буде можливість перемикатися між новим і старим Twitter. У подальшому на новий сайт будуть переведені всі користувачі.

Нагадаємо, Twitter є найпопулярнішим блогерським ресурсом у світі. На початку вересня його аудиторія перевищила 145 мільйонів чоловік. Таким чином, кількість зареєстрованих користувачів сайту перевищила населення Росії.

За матерiалами: korrespondent.net



Переглядів: 747 | Додав: systems | Теги: мікроблог, twitter, Дизайн, сервіс мікроблогів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
Life is short, and this aitrlce saved valuable time on this Earth.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]