Головна » 2011 » Серпень » 13 » Скульптуру Ван Гога привезли на берег моря
18:10
Скульптуру Ван Гога привезли на берег моря

Скульптуру яку возять з місця на місце привезли на берег моря, щоб зробити унікальні знімки. На скульптурі легендарний Ван Гог з таким характерним для нього чемоданом.

За цим зліпком криється глибокий смисл. Виходить, що дира всередині людини заповнена тим, що навколо неї. Це може бути і морський причал і багатоповерхова будівля, і люди навколо.

Скульптура "прописана" в музею в місті Сен–Поль–де Ванс, Франція. Автором цього чуда є Бруно Каталано - відомий французький скульптор.

Бруно захоплювався ліпкою, ще з дитинства, але справжні шедеври він почав творити з 1990 року. І він вже
не раз доводив оригінальність і неповторність своєї манери виконання скульптур.

Більшість робіт майстра зображують мандрівників з багажем. Як правило це кейси, портфелі, сумки, валізи, а також багаж у вигляді земної кулі.

Вражаючі роботи Бруно Каталано цікаві тим, що середня частина тулуба у них відсутня. Досі достеменно невідомо, що таким чином хотів сказати автор. Може бути це авторська впізнанність, а може Бруно Каталано змушує замислитися тих хто покидає щось. Скульптури Бруно Каталано немов говорять: «Можливо, не варто залишати улюблене місце?» А можливо він хоче сказати, що кожен може будувати свою долю самостійно? Нам залишається тільки здогадуватися, що хотів донести автор до глядача.

Переглядів: 945 | Додав: systems | Теги: французький, знімки, Бруно Каталано, відомий, Франція, берег моря, скульптура, автор, Сен–Поль–де Ванс, Ван Гог | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]