Головна » 2011 » Лютий » 17 » «Советское шампанское» змінило свій дизайн
23:09
«Советское шампанское» змінило свій дизайн

Улюблене всім традиційне «Советское шампанское» тепер буде виглядати трішки інакше. Дизайнери внесли деякі корективи не лишиви традиційності а навпаки підкреслили її.

До початку нового сезону, Київський завод шампанських вин «Столичний» провів редизайн ТМ «Советское шампанское». Віднині, червона зірка, яка стала символом ігристого від КЗШВ, підтверджуючи салоган продукту – «Незмінна зірка поколінь», а також достовірність «Советского», буде розміщатися на ковпаку пляшки (на фользі) поруч з абревіатурою компанії.

На думку спеціалістів підприємства, оновлений дизайн напою розставив всі необхідні акценти для його правильного позиціонування: зірка була повернена в оформлення шампанського більше року тому як показники того, що саме КЗШВ «Столичний» - одне з перших підприємств на території колишнього СРСР, що засвоїли випуск істино «Советского шампанского». Цей елемент був присутній на етикетці ігристого зразка 1954 року. Сьогодні зірка – знак того, що «Советское», виробництва КЗШВ зберігло якість, перевірену роками.

Київський завод шампанських вин «Столичний» на ринку з 1954 року. На сьогоднішній день, компанія – лідер українського ринку виробників ігристих вин. З 2007 року підприємство увійшло до групи європейських виробників ігристого – компанію Henkell&Soehnlein.


Переглядів: 622 | Додав: systems | Теги: Київський, Дизайн, завод, «Столичний», упаковка, шампанське, Henkell&Soehnlein, «Советское шампанское» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]