Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Відбулася виставки-конкурсу «Ukrainian Design: The Very Best Of»
23:25
Відбулася виставки-конкурсу «Ukrainian Design: The Very Best Of»

В наш час людину повсюдно оточують дизайнерські рішення. Та саме український дизайн автори виставки-конкурсу «Ukrainian Design: The Very Best Of» вважають що ще не визнаний. Тим не менше він існує і розвивається в усіх аспектах людського існування. Наші дизайнери одягу вже добре відомі в світі, але мало хто знає твори українських промислових дизайнерів, дизайнерів середовища, графіків, дизайнерів упакування, телевізійних та digital дизайнерів.

Так 1 травня був відкритий прийом робіт на виставку-конкурс «Ukrainian Design: The Very Best Of». Такий конкурс вирішила організувати Всеукраїнська рекламна коаліція. Також в сприяли організації молодіжне об'єднання «Варто»  і Київська організація Спілки дизайнерів України.

Мета заходу зібрати кращих дизайнерів України разом, познайомити їх один з одним. Конкурс зможе підштовхнути наших дизайнерів до всесвітнього визнані.

Роботи на виставку конкурс подавалися в шести номінаціях: графічний дизайн , промисловий дизайн, дизайн середовища, телевізійний і діджітал, студентський.

Також за задумкою оргкомітету «Ukrainian Design: The Very Best Of» в конкурсі можуть брати участь роботи, які не затвердив клієнт, а також концепти, які є тільки ідеєю.

Виставка-конкурс завершилася 17 вересня і були підведені підсумки. Так в галереї М 17 були нагородженні переможці конкурсу та були представленні роботи учасників. З 17 по 21 вересня на виставці відвідувачі могли бачити роботи справжніх українських дизайнерів.


Щодо статистики, то організатори зазначають, що в першому національному конкурсі дизайну взяли участь 368 учасників. Вони представили на загальний розгляд 1582 роботи. Оцінювало роботи конкурсантів незалежне журі з 40 дизайнерів-іноземців. Найкращі роботи отримали звання The Very Best Of. 



Переглядів: 2049 | Додав: systems | Теги: конкурс, Виставка, виставка-конкурс, Дизайн, промисловий, дизайнер, Ukrainian Design, The Very Best Of, середовища, Very Best | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]