Головна » 2011 » Лютий » 24 » Відкриття виставки запорізької фотохудожниці
19:22
Відкриття виставки запорізької фотохудожниці

Виставки запорізької фотохудожниці Олени СМИРНОВОЇ «ДУША» яка відбудеться 2 лютого 2011 року о 16.00 в музею книги і друкарства України матє підтримку благодійної організації Президентського фонду Л. Кучми «Україна»

Олена проводить значну роботу серед молоді міста з виховання творчого мислення та культури, організовуючи майстер-класи і семінари з фотографії.
Вперше серед творчої молоді Запоріжжя запровадила мистецькі змагання «Фотокрос» та засідання клубу-лабораторії фотоаматорів.
З виставкою Ви можете ознайомитися до кінця лютого у виставковій залі Музею книги і друкарства України за адресою: вул. Івана Мазепи, 21, корпус 9 (територія Києво-Печерської лаври).

Олена Смирнова – магістр фізики, але захоплення фотографією стало її другою професією. Вона – член Національної спілки фотохудожників України. Оригінальне мислення, вроджені якості до аналізу творів візуального мистецтва, здатність засобами візуалізації відроджувати й поширювати українську культуру принесли Олені Смирновій перемоги у декількох міжнародних проектах і конкурсах, вона також стала лауреатом всеукраїнського фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела».

За матеріалами: shnick.com.ua

Переглядів: 609 | Додав: systems | Теги: художниця, фотограф, Л. Кучма, Президентський, Україна, художник, Виставка, фотохудожниця, Олена СМИРНОВА ДУША, фонд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]