Головна » 2011 » Серпень » 11 » Випустили чохол для iPhone 4 у вигляді людьської руки
23:00
Випустили чохол для iPhone 4 у вигляді людьської руки

Японська компанія StrapyaNext створирила неординарні чохли для iPhone 4 у вигляді п'ястя людьської руки. Такого вигляду аксесуари покликані зменшити таку проблему характерну саме для країни сонця що сходить, як самотність.

Так в Японії - найбільш технологічно розвиненій державі всі винаходи і технологічні новинки були покликані спростити життя її жителям. Та в кінці кінців вийшло що молодь закрилась в своїх будинках і почала спілкуватися в соціальних мережах, а в реальному житті втратила навики спілкування.

Отож, новий чохол назвали Dokkiri Hand Case. Виготовляють його вручну із силікону і різних добавок. Вартість в мережі магазинів Stryapa World, що знаходяться в Японії складає 64 доллари США.

Чохли пропонуються з п'ястями двох моделей - жіночої (Nami's hand) і дитячої (Yamato's hand). Доступні два варіанти розмірів: ширина різниться в межах 75-80 мм, товщина - 80-90, висота - 125-140 мм.



За матеріалами: mobile-news.net.ua, tsn.ua
Переглядів: 697 | Додав: systems | Теги: Nami's hand, iPhone 4, п'ястя, Dokkiri Hand Case, Японська, людьська рука, Компанія, чохол, StrapyaNext, самотність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]