Головна » 2011 » Березень » 26 » Виставка Лани Овчиннікової "Гра в бісер"
11:46
Виставка Лани Овчиннікової "Гра в бісер"

Галерея «Парсуна», мабуть, одна з найяскравіших галерей Києва. Тут постійно проводяться виставки робіт лялькових майстрів. Причому, експозиції щоразу дивують новизною і неординарністю робіт. Цього разу виставка приурочена до Міжнародного дня лялькаря. А демонструвати будуть роботи чудового автора Лани Овчиннікової, яка вибирає найсвітліші теми для композицій: любов, квіти, танець ...

Її
виставка якраз приурочена до Міжнародного дня лялькаря.

Коли дивишся на роботи Овчиннівської, просто дивуєшся, наскільки витончено виглядають, наприклад, тендітні балерини. Уявіть собі: ці мініатюрні лялечки автор вирізає з ... дерева! Тут, як мовиться, немає права на помилку: один невірний рух - і все, ляльку доведеться починати заново. Автор створює свої скульптури настільки майстерно й легко, тому не дивно, що вона вважається першою лялькарницею такого рівня в Україні.

«Назва для своєї першої виставки я позичаю в улюбленого письменника Германа Гессе. Як бісер на нитку ми нанизуємо, так само ми нанизуємо на нитку знання і навички від різних ремесел, об'єднуючи всі свої творчі секрети в цьому чудовому жанрі ... ». Приходьте на виставку і побачите найулюбленіших героїв: Маленького Принца, Мальвіну, Ромео і Джульєтту, і багато інших, не менш цікавих ляльок.
Переглядів: 1006 | Додав: systems | Теги: Ромео і Джульєтта, Мальвіна, Міжнародний день лялькаря, Лана Овчиннікова, Гра в бісер, галерея, «Парсуна», маленький Принц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
0
1
Зі мною працювала на попередній роботі одна дівчина (заміжня правда), так вона захоплюється виготовленням іграшок. Такі класні речі творить. Правда є й такі що мені не дуже подобаються. Але в неї зараз вже є дитинка, так вона має чим бавитися.
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]