Головна » 2010 » Листопад » 16 » Виставлений на продаж палац графа Мордвинова
12:49
Виставлений на продаж палац графа Мордвинова

Палац графа Мордвинова розташований на території колишнього військового санаторію «Ялтинський». Згідно з повідомленням «Центру журналістських розслідувань», на продаж виставлено лише будинок палацу, без земельної ділянки. На продаж, за інформацією агентства нерухомості, виставлено лише будинок палацу, без земельної ділянки. Вартість об'єкта буде названа після запиту потенційного покупця.

Разом з тим заступник ялтинського міського голови Олександр Чирков не виключає, що після продажу палац може змінити своє призначення. "Палац дуже красивий, парк - шикарний. Якщо цей палац буде приватизований, але буде працювати як рекреаційний об'єкт, навіть нехай для дуже багатих людей і парк буде вільним для відвідування, то заради Бога, нехай на здоров'я приватизує. Але якщо якийсь багатий дядько купить, поставить охорону, все обнесе парканом і запустить собак, а ми будемо через паркан показувати дітям історичну пам'ятку, то це неправильно ", - вважає віце-мер.

В даний час палац графа Мордвинова, будинок графа Вітте і дача княгині Барятинської належать приватним власникам, заснувавшим ТОВ «Палацово-парковий ансамбль».


За матеріалами: vkurse.ua, prostir.museum

Обговорити на Форумі


Переглядів: 589 | Додав: systems | Теги: ТОВ «Палацово-парковий ансамбль», архітектура, Палац графа Мордвинова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]