Головна » 2011 » Серпень » 1 » Warning: Hot dogs can wreck your health
13:43
Warning: Hot dogs can wreck your health

В американському місті Індіанаполіс, штат Індіана з'явилися плакати, що нагадують мешканцям про небезпеку вживання хот-догів.


Плакат розмістила некомерційна організація Physicians Committee for Responsible Medicine (Комісія лікарів за відповідальну медицину). Таким чином організація вирішила привернути увагу американців до проблеми злоякісних пухлин товстої і прямої кишки, однією з причин розвитку яких є вживання переробленого м'яса.

На рекламному плакаті зображена сигаретна пачка з черепом і кістками, з якої стирчать смажені сосиски, збоку від зображення розміщений напис: Увага: хот-доги можуть підірвати ваше здоров'я (англ. Warning: Hot dogs can wreck your health). Крім того, попередження містить адресу веб-сторінки, присвяченій боротьбі з раком.

За даними Американського товариства раку (American Cancer Society), злоякісні новоутворення товстої і прямої кишок є третім найбільш поширеним видом раку в США. Щорічно цей вид пухлин виявляють у 143 тисяч американців, 53 тисячі чоловік вмирають від таких новоутворень.

За матеріалами: medportal.ru, korrespondent.net
Переглядів: 706 | Додав: systems | Теги: американський, США, реклама, місто Індіанаполіс, хот-дог, плакат, некомерційна, Індіана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]