Головна » 2011 » Листопад » 23 » Cтворено пілотований мультикоптер (відео)
23:05
Cтворено пілотований мультикоптер (відео)

Троє німців з компанії E-VOLO - Алекс Зосел (Alex Zosel), Стефан Волф (Stephan Wolf) і Томас Сенкел (Thomas Senkel), створили одномісний multicopter. Це перший пілотований мультикоптер у світі. Він має 16 гвинтів які приводять його в рух.

Перший пілотований політ провів Томас Сенхель і він тривав півтори хвилини.

Вага літального апарату разом з літієвими батареями складає всього 80 кілограм. Це є надзвичайно мало і він за цією ознакою знаходиться десь біля надлегких електричних літаків.

Управляється апарат за допомогою звичайного джостика. І взагалі ним управляти набагато простіше ніж звичайним вертольотом. Політ на мультикоптері
E-VOLO може тривати до 30 хвилин. Так розробники зазначають, що основною проблемою в використанні таких апаратів є недостатня ємкість сучасних акумуляторів.

Мультикоптер німців може благополучно преземлитися навіть якщо відмовить 4 двигуни. Якщо ж справи ще гірші, то врятувати пілота від стрімкого падіння зможе парашут який розкривається над всією конструкцією.







Апарат, за бажанням можна обладнати навігаційним обладнанням, що буде стежити за вашим польтом через GPS.



За матеріалами: lovi-moment.com.ua, tsn.ua
Переглядів: 1274 | Додав: systems | Теги: Alex Zosel, E-VOLO, Томас Сенкел, німці, Thomas Senkel, multicopter, Алекс Зосел, Компанія, Stephan Wolf, Стефан Волф | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]