Головна » 2010 » Листопад » 18 » Головну донецьку арену до “Євро-2012” визнали найкращою будівлею року (відео)
21:28
Головну донецьку арену до “Євро-2012” визнали найкращою будівлею року (відео)

Експертна комісія Міністерства регіонального розвитку та будівництва, в яку увійшли і фахівці Державної архітектурно-будівельної інспекції, назвала спортивну арену - "Донбас арена" кращим об’єктом серед будівель і споруд соціально-культурної та оздоровчої сфери (з числа зданих в експлуатацію в Україні у 2009 році).

Для прийняття рішення експерти оцінювали наступні параметри: «відповідність виконаних робіт державним нормам і проектної документації, естетичність фасадів та покрівлі, використання сучасних конструктивних рішень та ефективних технологій, вдале розміщення об’єкта з урахуванням ландшафту, гармонійність поєднання з архітектурним оточенням міського середовища, а також впорядкованого прилеглої території ».

До речі, в поточному році «Донбас Арена» вже побувала серед лауреатів престижних конкурсів – у номінації «Подія року» церемонія відкриття стадіону була удостоєна першого місця на Stadium Business Awards. Тут же донецька арена опинилася на другому місці в номінації «Безпека» (за впровадження інтелектуальної замкнутої системи телевізійного спостереження) і увійшла в сімку найкращих стадіонів світу.










За матеріалами: shnick.com.ua
Переглядів: 591 | Додав: systems | Теги: Будівля року, «Донбас Арена», “Євро-2012” | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]